Vážení přátelé, za posledních 10 let jsme s partou lidí udělali 11 velkých srazů. Z toho 10 v Kersku, 11. v Poděbradech.
V době, kdy jsem pořádal první sraz, skončily legendární akce na Mělníku, a tak jsem si řekl, že udělám něco, kde bychom se mohli všichni sejít. V roce 2012 se to povedlo a hned na první sraz přijelo víc jak 100 lidí. Vloni,o deset let později, jsem chtěl udělat něco megalomanského. Byly dvě kapely, sólový kytarista, DJ, spanilka, letiště, rally, vědomostní a jiné soutěže, zvuky, světla, show... Jen lidí bylo pořád stejně, možná spíš míň. Vlastně jsem se měl zeptat lidí, jestli něco takového vůbec chtějí.
A také doba se změnila, pěkných srazů je víc v různých částech republiky, a mě trápí, že se vlastně všichni nikde nesejdeme pohromadě. Samozřejmě je to i moje chyba, že neumím lidi sfejsbukovat a nejlepší doba internetových fór je dávno pryč. Jasně, skvělé by bylo srazy spojit. To by ale znamenalo nějaký ze srazů zrušit. Vždycky se snažím jít v čele stáda a proto jsem dneska na 90% rozhodnutý pro letošní rok sraz zrušit a podpořit tím třeba Irona. Snad mi to nikdo nebude vyčítat, odsloužili jsme si s partou svých 10 let a snad i udělali radost pár lidem okolo nás.
Možná uděláme komornější variantu, ale spíš se na to pro letošek prostě vykašlu a pojedeme si užít třeba právě do Tachova. Než udělám definitivní rozhodnutí, rád bych slyšel Vaše názory. Dejte vědět, co si o tom myslíte. Budu rád za jakékoliv upřímné vyjádření.
Vitek